torstai 5. kesäkuuta 2014

Pikkupikku töpösiä

Tänä keväänä eivät ole käsityöt oikein edenneet - siitä ovat kouluhommat ja työt pitäneet huolen. Kesän myötä toivonmukaan tilanne vähän helpottaa, kun kouluhommista on jäljellä enää semmoinen pikku juttu kuin opinnäytetyö....noooo, sitä sitten joskus. 

Mitä lämpimämmäksi sää muuttuu, sitä vähemmän tekee mieli neuloa villasukkia. Konttisukat on edelleen kesken, mutta ehkä ne ennen ensi joulua valmistuvat :) Nypläysliina on myöskin vaiheessa, mutta on edennyt muutaman sentin. Ehkä sekin siitä ennen ensi joulua!

Tällä välin olen näpertänyt kuitenkin jotain hyvin pientä, sillä saajatkin ovat oletettavasti hyvin pieniä. Nimittäin. Kahdet pikkupippu töppöset. Kaksi työkaveriani jäävät mammalomalle ja pitäähän tuleville pienille olla töpöset! Toiselle näpräsin töppösten kaveriksi vielä pikku tumput. Ohjeen töppösiin bongasin Käsityön maailma-blogista ja tumppuihin sovelsin Kaloriinan kamarin ohjetta

Mielestäni näistä tuli aika pirtsakat :) Päivänvalo näköjään on taas vääristänyt värejä jonkin verran.


Tässä toisessa kuvassa värit ovat onneksi vähän lähempänä totuutta, keltainen on todellisuudessa lämmin mutta kirkas keltainen :)


Toivottavasti tulee lämmin kesä, eikä töppösille ja tumpuille ole vielä tarvetta. Jotenkin minusta noista töppösistä tuli sen verran reilut, että menevät varmasti pienelle vielä loppukesästä ja alkusyksystä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti