torstai 2. helmikuuta 2017

Iltalukemista

Viime viikolla selailin Adlibristä ja totesin, että siellä on kiinostavia kirjoja hyvässä alennuksessa. Hetken aikaa pähkittyäni totesin, että itsensä kehittäminen käsityön saralla on sallittua ja suhteellisen pienen rahallisen uhrauksen arvoista. Mun paketti tuli tänään!! 😊


Paketissa tuli Haapsalun shaalit - Pitsin aatelia, Kinnasneulakirja ja Kehrääjän käsikirja. Tuota Haapsalun shaalit-kirjaa selailin ja kuolasin jo meidän viime syksyn Tallinnan reissulla, mutta en raaskinut silloin sitä ostaa - normaalihinta kun on päälle 30e... Alennusten myötä nämä kolme kirjaa toimituskuluineen maksoi 25e! Mielestäni erinomaiset löydöt siis. 

Olen aiemmin tehnyt kahdet neulakintaat, mutta siitä on jo useampi vuosi aikaa. Totesin, että voisi olla korkea aika alkaa virkistää muistia sen suhteen. Kehrääminenkin on alkanut kiinnostaa, erityisesti haluan kokeilla koirankarvasta kehräämistä. Voisin sitten toteuttaa uhkaukseni siitä, että teen Dannystä rukkaset...hekoheko. Ei vaan tosissaan, koirankarvasta neulotut jutut on kuulemma hurjan lämpöisiä, joten oikeasti voisin paleleville sormilleni tehdä lapaset. Mutta katsotaan nyt, kunhan ensin opiskelen näitä kirjoja... :) Plus, pitäähän jonkun edistää kansanperinteen hengissä pysymistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti