keskiviikko 2. elokuuta 2017

Pientä piiperrystä

Blogissa on ollut useamman kuukauden varsin hiljaista - on ollut oikeassa elämässä vähäsen hässäkkää. Talo saatiin kuin saatiinkin ajallaan valmiiksi, mikä aiheutti luonnollisesti muuttorumban. Taloon liittyen on ollut muutenkin enemmän ja vähemmän päänvaivaa, enkä oikein tiennyt miten asiasta kirjoittaisin. Enkä oikein tiedä vieläkään, joten en sitä vielä tee. Täällä sitä kuitenkin nyt loppujen lopuksi onnellisesti asustellaan ja nautitaan omakotitaloelämästä<3

Kun on ollut muutenkin hoppua, niin ei ole juurikaan tullut myöskään käsitöistä valmista. Keväällä aloittelin Hilda-lapaset, mutta tuolla ne ovat lankakopassa edelleen kesken. Mutta eivätköhän ne talveksi valmistu :)

Kesäkuun alussa lapsuuden ystäväni sai pienokaisen, jota pääsin katsomaan ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna. Oikein oli suloinen pikku-neiti. <3 Pitihän sitä pienelle viedä tossut tuliaisiksi, mutta halusin vaihteeksi tehdä toisenlaiset töppöset. Ihastuin Rea Järvisen suunnittelemiin HEARTBReaKER:n ihan totaalisesti ja pakkohan sellaiset oli tehdä! Ohje oli oikein selkokielinen ja helppo seurata. Omat nakkisormet olivat vaan koko ajan tiellä :D Tossujen kaveriksi hommasin uniriepupupun.

Lankana töppösissä Gjestal Maija (villa 85%, polyamidi 15%, 50g = 130 m) ja puikkoina 2,5mm KnitPro Cubics.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti