lauantai 25. helmikuuta 2017

Jalkojen lämmittimiä

Nyt kyllä melkein hävettää tunnustaa, mutta viimeistelin viimeisen joululahjan eilen. Lupasin joululahjaksi pikkusiskolle huovutetut tossut lumihiutalekoristeilla. No...ne vähän jäi. Eilen illalla ompelin hiutaleet kiinni, niin saan nämä viimein laitettua postiin ja pikkusiskon varpaita lämmittämään. Näistä tuli kyllä niin kivat, että täytynee niitä omiakin vähän tuunata.


Lankana näissä Novitan Joki, puikot 6mm bambuiset sukkapuikot. Lumihiutaleen ohje Caitlin Sainion 100 virkattua lumihiutaletta - kirjasta.

Toinen, hieman lyhytaikaisempi projekti on ollut nämä Pairfect sukat. Langat näihin sain hyvityksenä värivirheellisestä kerästä jo viime keväänä (juttu Nopeaa toimintaa). Kerällä lanka vaikutti tosi kivalta ja ihanan tuntuinenhan tuo lanka on neuloa. Mutta. Kuvio ei ollutkaan mieleeni yhtään. Liian sekava mielestäni. Jotenkin innolla aloitetut sukat jäivät lankakorin pohjalle pyörimään. Hyvä ystäväni tuli yhtenä iltana katsomaan leffaa meille ja nappasin käsilleni leffan ajaksi tekemistä. Kysäisin ystävältä, että haluaisiko hän sukat kun en itse tykkää niistä yhtään (erinomaisen hyvä myyntipuhe, eikö?). Hän lupasi ottaa sukkalahjoituksen vastaan ja niinpä kilistelin hänelle sukat. Oikeisiin jalkoihin nämä pääsivät marraskuussa :)

TallennaTallennaTallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti