maanantai 20. helmikuuta 2017

Raksakuulumisia vol. 5

Nyt on sisällä tullut näkyvää jälkeä nopsasti!

Ulkoseinät villoitettiin ja takkaelementit kannettiin sisään maanantaina.


Tiistai-iltana ei ehditty tontilla käymään, mutta keskiviikkona kun käytiin, oli ulkoseinät ja osa sisäseinistä levytetty. Ja takkaleivinuuni <3 Takka oli asennettu! Takaksihan meillä valikoitui Uuniseppien Kuura.



Loppuviikosta timpurit levytti ja villoitti väliseinät.



Saunapaneelit käytiin miehen kanssa viemässä torstai-iltana. Siinä ne nyt odottaa, että me päästään paneloimaan! Paneelit hommattiin Kärävältä. Seinät tulee haapapaneelilla ja katto tervalepällä. Vitsit, en malta odottaa että pääsee omaan saunaan! Siitä tulee niin hieno!!


Seuraava tiukka valinta onkin sitten lattia. Oltiin jo periaatteessa valittu KronoXonicin Pearly Gates (todellisuudessa ei noin valkoinen, vaan selkeästi harmaa), mutta viime viikonlopun messuilla tutustuttiin Pergon Sand Beach Tammeen (tämäkin luonnossa harmaampi). Täytyy käydä pyytämässä tarjoukset näistä ja sitten päättää lopullisesti kumpi otetaan. Päätös pitää kuitenkin tehdä nopsaan, koska ainakin tuossa Pergossa oli ainakin viikon toimitusaika ja lattia-asennus pitäisi näillä näkymin aloittaa viikolla 12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti