tiistai 20. elokuuta 2013

Ihka ensimmäinen blogipostaus

Nyt se vihdoin rohkenin minäkin avaamaan oman blogin, pitkällisen pohdinnan jälkeen. Mistä sitä kirjoittaisi? Lukisiko sitä kukaan? Pähkäilyn ja jahkailun jälkeen totesin, että enköhän minä, alituinen papattaja jotakin kirjoitettavaa keksi. Lukijoista taas...no, se jäänee nähtäväksi :)

Tykkään väkerrellä kaikenlaisia käsitöitä, lähinnä neuloa ja virkata. Leipominen on myös kivaa ja etenkin nyt kun taloon on muuttanut tiskikone (♥), tulee sitäkin harrastettua vähän useammin. Samassa taloudessa asustelee ukkokulta, jonka kanssa ollaan nyt oltu naimisissa reilu vuoden päivät. Völjyssä ollaan kuljettu kuitenkin jo likimain seitsemän vuotta, joten ihan "nuoresta" parista ei ole kyse, vaikka ikää on molemmilla 24 vuotta. Molemmat ollaan opiskelijoita vielä, mutta toivonmukaan valmistuttaisiin kumpikin seuraavan parin vuoden kuluessa. :)

Pääsääntöisesti aion todennäköisesti kirjoitella väkertelyistäni, leivonnasta, käsitöistä ja sen sellaisesta. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä päähän pälkähtää. :) Tällä hetkellä neulepuikoilla on parikin projektia kesken, jospa niistä saisin vaikka jutun juurta seuraavalla kertaa aikaiseksi... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti